top of page
In House Organisaties

Proevertjeswandeling 2024

Datum: 25 februari 2024
Uur: 13:30u
Plaats / adres:  LDC De Pit, Boonmarkt 27, 2220 Heist-op-den-Berg, parkeren kan op de parking aan het onthaalgebouw van De Averegten.

Dit jaar nemen we deel aan de proevertjeswandeling in de Heistse deelgemeente Hallaar, met het prachtige provinciaal groendomein De Averegten. We verkennen ook enkele kleine wegen die naar het dorp leiden.
Naar goede gewoonte voorziet de organisatie onderweg een aantal stops om te genieten van een proevertje. Wil je mee proeven? Schrijf dan zeker tijdig in bij het bestuur.

 

Wil jij meesmullen van de proevertjes, vergeet dan niet om snel in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt.  Wil je enkel wandelen? Dat kan ook.

 

Praktisch:
Zondag 25 februari, vertrekken om 13:30u
Start: LDC De Pit, Boonmarkt 27, 2220 Heist-op-den-Berg, parkeren kan op de parking aan het onthaalgebouw van De Averegten.
Deelname:

  • € 2 zonder proevertjes

  • € 10 met proevertjes

 

Inschrijven kan tot en met 31 januari 2024 (onder voorbehoud van het aantal beschikbare plaatsen) door betaling van het juiste bedrag op rekeningnummer BE51 0637 2906 4462 (rekening van bestuurslid Murielle De Winter) met vermelding van uw naam en het aantal deelnemers.

Ledenfeest 2024

Ledenfeest 2024 – 9 maart 2024 – Parochiezaal Hallaar
Zoals elk jaar, organiseren we ook dit jaar weer een leden- en helpersfeest.
Waar?  In de parochiezaal van Hallaar

Aanvang 18u met apero en we gaan aan tafel rond 18:30u. 
Optreden Ronny Lee om 21u met nadien ook nog de nodige ambiance. 

  • Kostprijs helpers Averegtenjogging:  15 euro waarborg, maar dit wordt ter plaatse terug betaald. 

  • Kostprijs leden:  15 euro

  • Kostprijs niet-leden: 20 euro

Prijs omvat: aperitief, eten, 2 drankjes en optreden van Ronny Lee

Gelieve het volledige bedrag over te maken op  REKENINGNUMMER: BE48 9731 6275 5627  met vermelding van : "Inschrijving Ledenfeest 2024” + de volledige naam van deelnemer 1 zoals deze ook in het inschrijvingsformulier vermeld zal worden.  Zie hieronder voor de link.

Eten omvat een kippensaté, spekburger en steak ofwel een vegetarisch alternatief (vermoedelijk groenteburger en vegetarische balletjes).

 

Via deze link kan u zich inschrijven, inclusief partner en/of kinderen:

https://forms.gle/7AUwKvS1TEBWrY2f9

Let wel!  Enkel helpers krijgen een terugbetaling van hun waarborg.  Partners of kinderen van helpers moeten wel betalen.  Tenzij deze partners of kinderen natuurlijk ook zelf geholpen hebben (vb. Kiowa )

Berglopers weekend

Berglopers van 22 maart tot 24 maart op loopweekend naar Mol.  

 

Wie is er al ingeschreven? 
Tot op heden (zondag 14/1) zijn er vier huisjes:

  • Fons & Els zitten tezamen met Arlette & Jos

  • De familie van Kim Maes

  • Gerry zit tezamen in een huisje met Murielle, Jean en Kiowa

  • Stijn & Stella

Drie van de vier huisjes werden bovendien rechtstreeks door de deelnemers geboekt via onderstaande link.  Eéntje (Gerry & co) werd door mij samengesteld.
 

Kan ik nog inschrijven?
Ja, maar enkel via deze link:  Loop & wandelweekend Mol | Sunparks
Je kan inschrijven zolang er bungalows beschikbaar zijn.  Sunparks heeft laten weten dat de prijzen kunnen stijgen, afhankelijk van het aantal boekingen.  De huisjes van 2 personen en hotelkamers zijn al allemaal volzet. Er zijn nog wel huisjes voor 4, 6 of 8 personen.  Via de Berglopers kan je nog tot 16 januari inschrijven.  Daarna kan je nog altijd zelf inschrijven via de bovenstaande link. 
 

Maakt het enig verschil als ik zelf rechtstreek boek bij Sunparks?

Neen, totaal niet.  De enige reden waarom je via de Berglopers zou moeten boeken, is omdat we zo een volledige bungalow kunnen samenstellen. Maar als je zelf een groep, gezin, familie, vrienden,… hebt waarmee je een bungalow kan vullen, mag je ook gewoon zelf boeken (via bovenstaande link!).   
 

Wat gaan we vrijdag doen?
Het is niet de bedoeling dat we vrijdag al een sportieve activiteit gaan doen.  De meeste mensen gaan vrijdag nog gewoon werken (buiten de gepensioneerden natuurlijk ) en gaan ’s avonds naar Sunparks.  Je mag vanaf 15u in uw bungalow.

Moet ik al inschrijven voor de joggings/wandeling?

Je bent automatisch ingeschreven als je geboekt hebt via de bovenstaande link of via de Berglopers.  De afstand die je wil lopen of wandelen, kan je later of ter plaatse nog meedelen.
 

Wat gaan we daar eten?
In de prijs zit een pastabuffet inbegrepen maar geen andere catering.  De andere maaltijden worden per bungalow individueel bepaald of je kan ter plaatse ook gebruik maken van de eetgelegenheden. 


Kunnen en mogen kinderen ook meegaan?

Natuurlijk.  Indien je boekt via de Berglopers, proberen we dit zo goedkoop mogelijk te regelen.   Kinderen kunnen niet gratis mee want we moeten ze officieel inschrijven zodat ze gebruik kunnen maken van het zwembad, van andere Sunparks faciliteiten en zodat ze eventueel ook kunnen deelnemen aan het lopen of wandelen. 
 

Regelt het bestuur alles wat we daar gaan doen?

Neen, totaal niet.  Het is een externe organisatie die de wandelingen/loopjes organiseert en wij volgen hun planning en mogelijkheden.  Voor de rest mag je doen wat je wil en met wie je wil.  Een week voor het weekend maak ik een WhatsApp groep aan (die ik daarna terug afsluit) zodat we elkaar daarin op de hoogte kunnen houden en zodat we op die manier eventueel kunnen afspreken.  Maar niemand is verplicht om iets tezamen te doen met andere Berglopers.

 

Welk weer wordt het?

Geen idee, maar als je uitkijkt naar een zonnige activiteit, kan ik alvast meegeven dat we eind november met een hele hoop lopers van de Berglopers (Nancy, Joghen, Murielle, Jean, Stella en Stijn) en van Sportiva (Manfred, Kelly, Jonathan) naar Benidorm gaan voor de halve marathon op 23/11 (website: Home - Benidorm Half) .  Maar dat is geen activiteit die via de club geboekt kan worden.

 

Voor al uw andere vragen:  0473 563521 (Stijn)

De verhalen over vorige weekends kan je terug vinden via verslagen

https://drive.google.com/file/d/1zOmErMCF7SkiwubxSxLXzhn6dRyXEv7L/view

Averegtenjogging 2024:

Op vrijdag 24 mei 2024 is het opnieuw onze jaarlijkse jogging.  Wij willen bij deze alvast vragen om deze vrijdag vrij te houden in uw agenda.  Bij voorkeur om te komen helpen en anders zeker om mee te komen lopen…

IMG_1516.jpg
bottom of page